Audi RNSE sat nav code does not work

New to the forum? Say "hello"
Post Reply
Anthony McGouran
Neutral
Posts: 2
Joined: Mon Sep 14, 2020 6:32 pm

Audi RNSE sat nav code does not work

Post by Anthony McGouran » Mon Sep 14, 2020 6:58 pm

Hi,
I recently purchased an Audi cabriolet b7, it’s a great car, I have bought a second hand RNSE sat nav with code, however when I enter the code it will not accept and locks out for 60 mins.
I believe it’s the right code how do I get around this problem please?

ChrisA
3rd Gear
Posts: 275
Joined: Thu May 07, 2020 11:28 am
Location: Langstone, nr. Portsmouth

Re: Audi RNSE sat nav code does not work

Post by ChrisA » Tue Sep 15, 2020 8:09 pm

Anthony McGouran wrote:
Mon Sep 14, 2020 6:58 pm
Hi,
I recently purchased an Audi cabriolet b7, it’s a great car, I have bought a second hand RNSE sat nav with code, however when I enter the code it will not accept and locks out for 60 mins.
I believe it’s the right code how do I get around this problem please?
I don’t know about the RNS-E however I had a similar issue with the RNS-D on my C5. Take a look at my “how to” post, find your “Safe” line and check the voltage.
viewtopic.php?f=9&t=134413

Anthony McGouran
Neutral
Posts: 2
Joined: Mon Sep 14, 2020 6:32 pm

Re: Audi RNSE sat nav code does not work

Post by Anthony McGouran » Tue Sep 15, 2020 8:55 pm

Thank for your reply,
I will have a look.

Post Reply

Return to “Welcome Area”

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 16 guests